• Spriječi
  • Ponovno koristi
  • Recikliraj
  • Kompostiraj

Održan kviz u OŠ Slava Raškaj (photo 22.01.)


U srijedu 22.01. u organizaciji OŠ Slava Raškaj Ozalj održan je školski kviz za učenike 3 škole - Ozalj, Žakanje i Draganić. Zanimljivo druženje i napeta završnica, nova prijateljstva i uspomene svakako će biti poticaj mnogim učenicima za daljnji rad. Zahvaljujemo odličnim voditeljicama Heleni i Emi iz OŠ Slava Raškaj, članicama povjerenstva Mirjani Peretin (OŠ Žakanje), Jasminki Dizdarević Gvožđak (OŠ Ozalj) i Katici Golub (OŠ Draganići) na pomoći u realizaciji kviza.

Nakon "pripetavanja" kviz za učenike razredne nastave završio je ovako: prvo mjesto ekipa OŠ Žakanje, drugi su OŠ Draganići i na trećem mjestu OŠ Slava Raškaj Ozalj. Diplome je uručio Toni Šarić, voditelj projekta "PoKupi, iskoristi, očisti".

U drugom kvizu, u napetom doigravanju, poredak za predmetnu nastavu je ovakav: prvo mjesto OŠ Draganići, na drugom je ekipa OŠ Slava Raškaj Ozalj i na trećem su učenici OŠ Žakanje. Diplome je uručio Miroslav Cigić, direktor komunalne tvrtke Azelija eko d.o.o.

Nagrade su poticajne: set unutarnjih kanti za razdvajanje otpada, set alata za vrtlarenje, hvataljke za prikupljanje otpada, vrtne rukavice, vreće za smeće, sadnica. Prva nagrada je set vanjskih kanti za razvrstavanje otpada. Svi sudionici dobili su i promotivne materijale (platnena vrećica, blok za pisanje, olovka, majica, brošure). Nakon kviza organizirano je druženje uz snack i sokove.

Čestitamo svima koji su sudjelovali i ponosni smo na pokazano znanje, nadamo se da će uskoro biti novih prilika za pokazati vještine i znanja na temu razvrstavanje otpada.

Na kraju, pogledajte našu foto-galeriju jučerašnjeg druženja